• "Relaxte duikschool met goede spullen"



    Onze dochter van 15 deed haar eerste duik en wij (gecertificeerd padi advanced) refresh.
    Nadat duik 1 bij tukboat goed beviel 2e duik gedaan. We waren met ons gezin, dus geen groep, dit vonden we erg fijn.
    Ik heb 1 oor wat lastig klaart dus doken we op locatie waar kust geleidelijk afloopt.
    We kregen mooie vesten met geïntegreerd lood dus geen losse gordel.
    Na afloop nog wat zitten drinken.

    Echt een aanrader om bij/met dit familiebedrijf te duiken, aardige mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

    ~ Miranda, Gerard & Lisa - Augustus 2021 ~

    Lees meer....

  • ""Super leuke en leerzame introductie duik!"



    Super ervaring beleefd bij Duikcentrum van der Ven! Heel gezellig familie bedrijf met veel ervaring, je voelt jezelf er direct meer dan welkom.

    Beiden hebben we geen brevet, maar wel meerdere introductie duiken gedaan (Great barrier reef, Nusa Lembongan & Gili Trawagan).
    Aan dit lijstje wilde we graag Curaçao toevoegen.

    Het fijne bij deze ervaring was dat ze echt de tijd voor je nemen.
    Zo hebben we voor de eerste keer onze eigen duikset klaar mogen maken, waar we dit nog nooit hadden gedaan.
    Erg leuk en leerzaam om te weten hoe dit moet en waar je op moet letten.

    De duik zelf bij Tugboat was ging super!
    Was voor ons weer iets nieuws om bij een gezonken schip te duiken.
    Mooie koralen gezien, verschillende vissen, een zeepaardje en zeeduivels.

    Mochten we ooit weer in de buurt zijn, gaan we zeker vakantie dagen reserveren om hier een brevet te halen!

    Dankjewel Angelique voor de gezellige dag!

    ~ Stefan & Norali - Augustus 2021 ~

    Lees meer....

  • "Super"



    Echt een super ervaring gehad bij deze duik school!

    We hadden een introductie duik geboekt en Angelique heeft ons alles super goed en duidelijk uitgelegd.
    We hebben zelf de duik uitrusting klaargemaakt onder de begeleiding van Angelique en daarna zijn we gaan duiken.
    We waren zo enthousiast dat we na een paar dagen nogmaals een duik hebben gemaakt.
    De tweede keer was nog leuker omdat we het duiken al veel beter onder de knie hadden en daardoor nog meer konden genieten van de prachtige onderwater wereld die Curaçao te bieden heeft.

    Achteraf hadden we graag de cursus willen doen maar helaas hadden we niet genoeg tijd meer op het eiland!
    Wellicht voor in de toekomst.

    ~ Jessica & Siebe - Augustus 2021 ~

    Lees meer....

  • "Super!"



    Vorige week hebben mijn vriend en ik voor de eerste keer gedoken in Curaçao bij duikschool van de Ven op aanraden.
    Nou het is zeker een aanrader!

    Bij ontvangst wordt er tijd genomen om elkaar te leren kennen en worden de basics uitgelegd.
    Daarna ga je onder begeleiding en uitleg je uitrusting klaarmaken voor het duiken.
    Wij vonden het op deze manier erg prettig, zo leer je de uitrusting goed kennen.

    Tijdens de introductie duik werd er persoonlijke aandacht besteed aan ons en hebben wij dit als onervaren zeer prettig ervaren.

    Extra bedankje aan Angelique die er voor heeft gezorgd dat wij een geweldige duik hebben gehad!!

    ~ Sharlene & Maurice - Augustus 2021 ~

    Lees meer....

  • "Geweldige duikschool"



    Net terug van onze reis genieten we nog na van onze duiken met Duikcentrum van de Ven.
    Dit jaar hebben we 5 duiken gemaakt.
    Net als voorgaande keren was het ontvangst weer geweldig.
    Alles ging weer gemoedelijk en professioneel.
    De materialen waren al verzameld toen we aankwamen.
    Na een controle of alles in orde was en een bakkie koffie of thee, dook Monique met onze zoon, de anderen met Johan en Gerard.
    Bijzonder is ook dat ze ervaring hebben in het duiken met mensen met een handicap.
    Na de duik nemen ze de tijd om alle vragen te beantwoorden zodra de logboeken ingevuld worden.
    Als we de volgende keer naar Curacao gaan komen we zeker bij jullie terug.

    ~ Gert-Jan, Petra, Annika & Bart - Augustus 2021 ~

    Lees meer....

  • "Duikcursus en gidsduik"



    Wij hebben bij Duikschool van de Ven 1 refresh dive, 2 gidsduiken gedaan en één van ons heeft ook de open water course SSI gedaan.

    Duikschool van de Ven is geen fancy / popi-jopie duikschool maar een no-nonsense duikschool waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.
    Het gaat hier niet enkel om zoveel mogelijk geld verdienen maar kwaliteit geniet duidelijk de voorkeur.
    Ook zijn alle instructeurs erg geduldig.
    Ook de reden waarom deze duikschool voor SSI heeft gekozen werd duidelijk uitgelegd door Angelique.
    Dit heeft o.a. te maken met kwaliteit die met SSI meer wordt gewaarborgd dan met PADI.

    Leuk familiebedrijf waarbij vader, moeder, dochter en schoonzoon samen de duikschool runnen.
    De duik materialen zijn van goede kwaliteit.
    Daarnaast weten ze de meest bijzondere plekken.
    Wij hadden bijvoorbeeld een gidsduik en zagen 12 schildpadden in één duik op een relatief onbekende duikspot, erg gaaf.

    Kortom: aanrader, niet twijfelen, gewoon naar van de Ven gaan!!

    ~ Bart & Kim - Juli 2021 ~

    Lees meer....

  • "Echte aanrader!!"



    Wij hebben als gezin een introductie duik gedaan.
    En in de middag nog 1😀
    Familie van de Ven was Zeer behulpzaam met een Uitgebreide instructie zodat je goed vertrouwd raakt met de spullen en voorbereiding op de duik!
    Echte aanrader voor ons als beginners!!
    1 instructeur op Max 4 pers. Komen zeker terug!!!

    ~ Amos, Amy, Marleen en Owen - Juli 2021 ~

    Lees meer....

  • "Gezellige goede duikschool"



    Na 2 jaar eindelijk weer terug gegaan op vakantie naar Curaçao.
    Natuurlijk mag daar een bezoek aan duikcentrum van de ven niet aan ontbreken.
    Ook deze keer dus weer langs gegaan voor wat mooie duiken.

    Vele duikscholen beloofde ons een garantie op schildpadden, maar die hebben we maar 1 of 2 gezien.
    Zo ook van de ven gaf ons een garantie op schildpadden, en dat hebben we wel geweten ook.

    Het was een stukje zwemmen maar dan krijg je ook wat.
    Aangekomen bij de duikstek lag de 1e schildpad al op ons te wachten waarna er nog minimaal 15 volgde.
    Deze garantie was dus meer dan waard. Dit was niet het standaard plekje bij playa grandi waar de schildpadden gevoerd worden maar een natuurlijk stekje.

    Voor en na de duik is er altijd nog ruimte voor een ‘ lekker Brabants bakske koffie’ wat het dus ook nog eens gezellig maakt!

    Al met al zeker de moeite waard om een bezoek te brengen en te gaan duiken met dit geweldige team.

    Wij komen hier zeker vaker terug!!

    ~ Ronald - Juni 2021 ~

    Lees meer....

  • "Top duikschool, echt een aanrader!!"



    Wanneer iemand vraagt welke duikschool we aan zouden raden op Curaçao, is het 100% duikcentrum van de Ven!
    We hebben hier in 2019 ons brevet gehaald en blijven terugkomen omdat de sfeer hier echt top is!
    De afgelopen twee weken hebben we 5 gidsduiken gemaakt met Angelique en Gerard.
    Ze nemen de tijd en letten op het luchtverbruik wanneer je met een groepje van 4 personen gaat.
    Hier sta je, wanneer je zuinig bent, niet na 20min weer terug op de kant.

    Nadat we uitleg hebben gekregen over wat verschillende duikstekken zijn we tevens ook met z'n tweeën gaan duiken met gehuurde spullen.
    Door de uitleg kregen we vertrouwen om zonder gids te gaan duiken!
    Alles is top geregeld en we komen hopelijk volgend jaar weer terug! Duikcentrum van de Ven, bedankt!

    ~ Danusha - Juni 2021 ~

    Lees meer....

  • "Fijne, persoonlijke duikschool "



    Heb hier na een intro duik mijn Open Water behaald.
    Beide Gerard en Angelique gaven me een fijn en veilig gevoel zowel boven- als onderwater.
    1 op 1 cursus met alle aandacht en gericht op jouw voortgang.
    Gerard en Angelique duiken met veel plezier en weten dat enthousiasme ook goed over te brengen.

    Ik kom volgende vakantie terug voor een ‘normale’ duik! :-)

    ~ Joy- Februari 2021 ~

    Lees meer....

  • "Wat een TOP duikschool !!"



    Ik mag graag snorkelen en dacht altijd dat duiken niks voor mij was.
    Toch een keer een introductie duik gedaan en de stap genomen om Open water brevet te halen.
    Ik weet zeker dat ik het niet gehaald zou hebben zonder de professionele, persoonlijke en geduldige begeleiding die je hier krijgt.
    Ik vond een aantal oefeningen best even spannend en gingen niet gelijk goed, maar de rust die je ervaart dat je het mag blijven proberen met creatieve adviezen geeft je een vertrouwen en drive om er helemaal voor te gaan.
    Maar alles begint bij de kwaliteit van je duikspullen, ook die zijn hier top voor elkaar.

    Mijn advies zou zijn als je wilt leren duiken, zoek niet langer en loop hier eens binnen dan ervaar je het zelf!

    Vanaf nu gelijk wat gids duiken bij hun gepland, kijk er nu al naar uit.

    ~ Gabriele - Februari 2021 ~

    Lees meer....

  • "Geweldige ervaring!! "



    Het was weer een geweldige ervaring!
    Wij duiken al 4 jaar bij familie van de Ven en we willen heel graag een beoordeling achterlaten omdat ze dit verdienen!

    !! STOP MET ZOEKEN EN GA HIER BOEKEN !!

    Waarom?
    Omdat het een echte hechte Brabantse familie is, je bent dus welkom!
    Allemaal zeer zeer professioneel en GEEN GEROMMEL!
    Je ziet veel verkeerde zaken hier op Curacao en dat wil je niet. Het is jouw veiligheid en dat staat zeer hoog bij ~Fam vd Ven.
    Ze duiken niet met grote groepen, er is dus aandacht voor jou als persoon.
    Ze hebben zeer mooie speciale locaties waar je prachtige natuur vindt.
    Wij hebben weer genoten!

    Danki, Johan, Monique, Gerard en Angelique!!

    ~ Jan Wouter, Marleen & Pieter - December 2020 ~

    Lees meer....

  • "Perfecte duikschool "



    Perfecte duikschool!
    3 jaar na behalen van mijn open water SSI kreeg ik van Monique een opfriscursus.
    Zij was erg professioneel, vriendelijk, duidelijk en geruststellend.
    Mijn vader haalde hier zijn open water, en was net zo enthousiast als ik over zijn instructrice Angelique.
    Verder stond Monique ook altijd klaar om ons tips te geven, ook wanneer we niet meer met haar als instructeur op pad gingen.
    Het materiaal bij duikschool van de Ven is altijd tiptop in orde, en gedurende ons twee weekse verblijf op curacao konden we altijd hetzelfde materiaal blijven gebruiken, wanneer we maar wilden.
    Kortom, een erg prettige ervaring bij duikcentrum van de Ven!

    ~ Inge & Gerard - December 2020 ~

    Lees meer....

  • "Top duikschool met gezellige sfeer"



    Met veel plezier hebben wij hier onze Open Water Course gevolgd.
    Professioneel wordt je door dit familiebedrijf wegwijs gemaakt onder water en leer je alles wat je dient te kunnen en kennen tot in de puntjes zodat je met een zeker gevoel kan gaan duiken.
    Naast dat het goed uitgelegd wordt, wordt ook de tijd voor je genomen als iets even niet lukt of omdat je het moeilijk vindt.
    Boven alles hangt er ook nog eens een hele gezellige sfeer!

    Gerard, Angelique en Robin (en uiteraard de rest van de familie), hartstikke bedankt voor de goede zorgen en gezellige dagen!

    ~ Remco & Sharon - November 2020 ~

    Lees meer....

  • "Perfect!"



    Wat een geweldige duikschool is dit,
    Vanaf moment 1 word je perfect begeleid met veel duidelijkheid en professionaliteit!

    Gerard en Angelique weten je door de goede begeleiding met zelfvertrouwen mee te nemen in de onderwaterwereld en je de mooiste plekjes te laten zien.

    Zeker een aanrader voor iedere beginnende duiker tot iedere gevorderde duiker!

    Deze duikschool gaat het om de kwaliteit inplaats van het geld.

    ~ Fanielle - November 2020 ~

    Lees meer....

  • "Top!"



    Super fijne duikschool!
    Alles wordt rustig en uitgebreid uitgelegd.
    Wij hadden voorafgaand aan de cursus alle theorie via de SSI app al doorgenomen.
    Dit is een aanrader, zodat je weet waar de instructeur over praat.
    Mijn vriend en ik doken met één ander iemand, wij kregen dus veel aandacht.
    De communicatie gaat zeer vlot.
    Nadat wij onze cursus hadden behaald hebben we via Whatsapp nog een gids duik aangevraagd.
    Ook dit was weer zeer geslaagd!
    Als we weer naar Curaçao komen, gaan we zeker bij van de Ven duiken!

    ~ Beau & Wouter - Oktober 2020 ~

    Lees meer....

  • "Fantastische ervaring! Hele relaxe instructeurs!"



    Nou, mijn eerste duik zat er aan te komen, nerveus, beetje angst maar gelukkig wel heel veel zin.
    Ik heb er altijd tegenop gekeken maar door mijn liefde voor het water wel altijd getrokken, en na 37 lentes mocht ik er aan geloven.
    De instructeurs zaten al klaar voor de uitleg en na even kort wat spullen passen (Schoenen, vest en wetsuit) kreeg ik de instructies over hoe alles werkte, dit gebeurde in alle rust en ik kopieerde de handelingen om zo een gevoel te krijgen bij de uitrusting.
    Hierna de bus op gestapt om richting tugboot te rijden.
    Na een kleine 10 minuten kwamen we aan bij een gezellig klein strandje en een enorm werkschip. Hier liepen we eerst ff naar het strandje om de volgorde uit te leggen om vervolgens de uitrusting aan te doen.
    Daarna het water in en mijn hart begon al sneller te kloppen, nu moet het gebeuren pffff.

    Na nog wat uitleg even rustig proberen te oefenen met ademen, dit viel me zwaar.
    Hoog in de adem, onrustig, te druk, te gefocussed op ademen, in het kort -
    owneeeee dit ga je niet menen, ik. kon me rust niet vinden.

    De instructeurs waren erg geduldig met me en kalmeerde en gaven me tips, en toen probeerde we het steeds wat dieper, steeds wat langer, toch had ik het nog moeilijk en ben ik nog 1 keer omhoog gevlucht wat zo voelt het.
    Na een langere rust pauze en de instructeurs die me hielpen en op me in praatte probeerde ik het nog 1 keer.

    En opeens poef had ik het maar de instructeur hielp mij de lucht te reguleren, daarmee had ik iets minder aan me hoofd om aan te denken en dat was de trigger, we gingen steeds dieper en verder, ik kon steeds meer genieten en zag daarom steeds meer van het prachtige leven om me heen.

    De instructeur heeft me gestuurd en een fantastische ervaring mee gegeven, de locatie was heel tof, vooral divers, gezonken boten, kettingen, enorme zuilen, een enorme afgrond, geweldig om te zien, prachtige vissen en koraal/planten, door de zuilen van de stijger, opeens een donker gedeelte met nog meer leven en diversiteit.

    Het klaren ging bijna vanzelf, het ademen lette ik niet meer op, ik was helemaal in de ban van de prachtige wereld om me heen, voor ik het wist hadden we bijna 50 minuten rondlopen zwemmen en had ik mijn eerst duik erop zitten, WOW.

    Zonder deze heren had ik het nooit kunnen doen, ook de manier waarop, dat ik echt ben begeleid en geholpen was heel prettig.
    Nogmaals super bedankt!!
    Handig om te weten!

    Introduik 120 naf (omg 60 euro), daar krijg je je uitrusting bij en een instructeur die je nauwlettend in de gaten houdt en je je compleet veilig voelt. Wij zijn naar de tugboat gegaan maar er zijn natuurlijk 1000 en plekken waar ze duiken.

    In het kort:
    Super fijne, rustige mensen die zonder gek te doen je begeleiden van a naar z, ik was er niet helemaal klaar voor maar door hun heb ik een super mooie ervaring op gedaan!
    Prachtige onderwaterwereld en mooie locaties. Thx!!

    ~ Werner - Oktober 2020 ~

    Lees meer....

  • "Top introductieduik!"



    3,5 jaar geleden al een hele fijne introductieduik met Monique gehad en vandaag samen met mijn vriendin gedoken met Angelique.
    Heel fijn hoe ze hier alles goed uitleggen en je goed en rustig begeleiden.
    Er werd echt de tijd voor ons genomen.
    Voor mijn vriendin extra fijn, na een eerdere nare duikervaring elders.
    Als we weer terug komen gaan we zeker hier weer naar terug!

    ~ Fatih & Jorien - September 2020 ~

    Lees meer....

  • "Duiken bij professionele duikschool"



    De cursus met succes doorlopen onder professionele begeleiding. Ze denken met je mee, nemen de tijd en stellen je op je gemak.
    (Zowel in het water als op de duikschool) Ze laten (gelukkig) niets aan het toeval over.
    Ook voorafgaand in Nederland prettig mailcontact gehad waarop snelle reactie volgde.

    Zeker een aanbeveling waard en een duikschool om terug te keren, ook voor gidsduiken.

    ~ Rob - September 2020 ~

    Lees meer....

  • "Top Duikschool met extra service"



    Samen met mn zoon opleiding gedaan.
    Geen standaard koek van vast aantal minuten duiken.
    Na elke les gewoon je tank leeg duiken tot het veilige minimum van 50 bar.
    En dan zit er ook al meer in dan de standaard voor je het water in gaat.
    De uitleg is duidelijk en helder.
    Ze nemen alle tijd voor je.
    Zeer deskundig en straalt veel rust uit wat erg prettig is.
    Mijn beperking (amputatie) bleek voor deze school geen probleem.
    Zeer vriendelijk en gastvrij personeel.

    ~ Paul & Paul - Augustus 2020 ~

    Lees meer....

  • "Gezellige professionele duikschool"



    Zeer professionele duikschool van een familie.
    Het is er gezellig, ze zijn flexibel en denken mee.
    Tijdens de duik voelde wij ons helemaal op ons gemak!
    De curses van SSI is gebruiksvriendelijk.
    Alle theorie kan je vinden in een app met uitleg filmpjes.

    ~ Sabine - Augustus 2020 ~

    Lees meer....

  • "Advanced en OWD"



    Prima duikcentrum voor beginnende en ervaren duikers, voor opleidingen en gidsduiken!
    Zelf op onderzoek geweest voor een duikcentrum in de buurt van Jan Thiel Beach.
    Duikcentrum van de Ven heeft als enige de status diamond en dat hebben zij ook waargemaakt!
    Mijn vriendin heeft haar OWD gehaald en ik mijn Advanced en wij kunnen nu zonder te stressen samen de onderwaterwereld verkennen!

    Groetjes, Marlies & Chesley

    ~ Marlies & Chesley - Juli 2020 ~

    Lees meer....

  • "Zeer fijne duikschool"



    Op aanraden terecht gekomen bij Duikcentrum van de Ven.
    Een gemoedelijk, gezellig maar ook professioneel familiebedrijf.
    Ik werd gekoppeld aan Gerard.
    We zijn begonnen met een Refresh duik om alles weer even scherp te krijgen.
    Hierbij nam Gerard ruim de tijd om alles rustig uit te leggen en had hij ook nog verschillende handige tips.
    De dagen erna volgde het Advanced programma.
    Ook dit verliep op dezelfde prettige manier door de ongedwongen sfeer die Gerard neerzet.
    De apparatuur en uitrusting werkt ook allemaal top en is van goede kwaliteit.
    Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader.

    ~ Sjors - Juli 2020 ~

    Lees meer....

  • "Mooie duiken gemaakt!"



    We hebben een aantal gidsduiken gemaakt met duikcentrum van de Ven (naar Tugboat, Director's Bay en Caracasbaai).
    Het waren hele mooie duiken, er werd alle tijd voor genomen zodat je lekker relaxed het water ingaat en lang om je heen kunt kijken naar al het prachtigs onder water.
    Er stond voor en na de duik ook altijd een bakje koffie of thee voor ons klaar, gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel.
    Een aanrader!


    ~ Gerrit & Marina - Maart 2020 ~

    Lees meer....

  • "Een absolute 10!"



    Vooraf aan de vakantie per mail contact gehad.
    Dit verliep heel prettig. We kregen duidelijke en uitgebreide informatie.
    Dit heeft er toe geleid dat we uit eindelijk voor deze duikschool gekozen hebben.
    Een betere keus hadden we niet kunnen maken.

    Op curaçao kregen we les met z'n tweeën.
    Ze namen alle tijd voor ons.
    Alles werd duidelijk uitgelegd en als iets niet in één keer lukte was dan geen probleem.
    De persoonlijke begeleiding en betrokkenheid is heel erg prettig.
    We voelden ons meteen op ons gemak.
    We hebben 4 fantastische duiken gemaakt en genoten van all het moois wat er te zien is!
    Daarnaast ook ons SSI open water brevet gehaald!!

    Optimaal genoten, veel geleerd en veel gelachen.
    Een absolute aanrader.
    Wie weet tot een volgende keer!

    ~ Sanne & Rick - Februari 2020 ~

    Lees meer....

  • "Beste duikschool op Curaçao"



    Super begeleiding. We waren met z’n tweeën en kregen een heel persoonlijke begeleiding.
    Ze nemen rustig de tijd en als het je te snel gaat leggen ze alles nog eens uit.
    Ook leren ze je de equipment helemaal zelf opbouwen wat veel duikscholen hier op Curaçao niet doen.
    Ze zijn erg kundig en professioneel.
    Ook de duiken duren echt de tijd die ze zeggen.
    Kortom super Duikcentrum.
    Moet je eerste keus zijn hier op Curaçao.

    ~ Peter & Giuliana - Februari 2020 ~

    Lees meer....

  • "Als je wilt leren duiken, doe het hier!!"



    Wat een super duikschool!

    Het is een leuk en gastvrij familie bedrijf, waar alleen maar mensen werken met een groot hart gevuld met veel passie voor de prachtige onder water wereld, waar ze je graag mee naar toe nemen om je te leren duiken of als gids. Door de fijne en rustige manier van les geven weet ik zeker dat iedereen hier kan leren duiken!!

    Apparatuur: Een dikke 10! Alles keurig onderhouden en gekeurd.

    Communicatie: Een dikke 10! Op meerdere manieren goed te bereiken en snel en duidelijk antwoord op al je vragen.

    Prijs kwaliteit: Ook een dikke 10! Misschien iets duurder dan een NIET gecertificeerde cowboy duikleraar, maar ik leer het liever op de veilige en goede manier bij duikcentrum van de Ven!

    Al bij al een echte aanrader. Ga en geniet van de prachtige duiklocaties waar ze mee naar toe nemen


    ~ Aart - Februari 2020 ~

    Lees meer....

  • "Top Duikcentrum van de Ven"



    Heerlijk 2 weken gedoken op Dushi Curaçao, Lood en flessen hebben wij gehuurd bij Duikcentrum van de Ven.
    Een familiebedrijf waar een goede service, persoonlijke aandacht ( duiken of lessen in kleine groepjes) en waar veiligheid voorop staat en dat alles voor een eerlijke prijs.
    Ze hebben altijd tijd voor goede adviezen en een helpende hand bij materiaal proleempjes of gewoon een bakkie koffie.
    Makkelijk bereikbaar aan de Caracasbaaiweg vlak bij Jan Thiel. Voor mij en mijn buddy een vetrouwd en fijn adres.
    Mashi Danki en wie weet tot en volgende keer.

    ~ Peter - Januari 2020 ~

    Lees meer....

  • "Heerlijk gedoken! "



    Na ons OW brevet in Nederland te hebben gehaald, gingen we nu voor het eerst duiken op vakantie.

    Gezien ons gebrek aan ervaring, leek het ons prettig om met gids te duiken. Hier hebben we geen moment spijt van gehad!

    Onze gidsen Gerard en Johan namen ons mee naar de mooiste plekjes. Hun begeleiding voor, tijdens en na de duik zorgde ervoor dat wij heel relaxed en veilig onze eerste 'echte' duikmeters hebben kunnen maken.

    Geen grote groepen, kwaliteit staat hier voorop!

    De uitrusting verkeert in goede staat, wat ook bijdraagt aan een veilig gevoel.

    De communicatie vooraf verliep prettig en vlot. Ter plekke besloten we nog een paar gidsduiken bij te boeken, geen probleem! Werd meteen geregeld.

    We hebben ons brevet gehaald bij een kleine duikschool (familie bedrijf), je merkte meteen dat dit ook door een familie gerund wordt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

    We willen dan ook de hele familie van de Ven bedanken, mede dankzij jullie hebben wij een top vakantie gehad!

    ~ Vivian - December 2019 ~

    Lees meer....

  • SSI LOGO Horizontal 207 50
  • SSI LOGO Diamond Center(2)
    • SSI LOGO Horizontal 207 50
    • SSI LOGO Diamond Center(2)